Dragi učenci, spoštovani starši,

z zadovoljstvom sporočam, da vstopamo v jesenske počitnice brez zaznanih okužb učencev in zaposlenih. Ukrepi za preprečevanje širjenja korona virusa so bili dokaj uspešno izvajani, za kar gre iskrena zahvala učencem, zaposlenim  in staršem. Z lastnim zgledom, pogovorom in sočutjem do najbolj ranljivih in ogroženih članov naše širše skupnosti smo prispevali k preprečevanju širjenja okužbe. Seveda nas je pri tem spremljala tudi sreča.   Upam, da bo tudi v prihodnje tako.

Kako bo pouk potekal po počitnicah, ni še znano, saj je to odvisno od epidemiološke slike.  Prosim, da spremljate šolsko spletno stran in elektronsko pošto, preko katerih vas bomo obvestili takoj, ko bomo dobili informacije Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Drage učenke in učenci, želim vam prijetne in sproščujoče jesenske počitnice. Izkoristite jih za sprehode v naravo skupaj s svojimi starši, brati, sestrami;  preberite kakšno knjigo, razveselite svoje starše in opravite gospodinjska dela. Predvsem pa ostanite zdravi in vedri.

Z lepimi pozdravi,

                                               ravnateljica Damijana Gustinčič in vsi zaposleni.

(Skupno 213 obiskov, današnjih obiskov 1)