Plavalna šola v naravi na Debelem Rtiču se je uspešno  zaključila.
Vsem, ki ste pri organizaciji in izvedbi šole v naravi sodelovali, ter s svojo pozitivno energijo uspešno motivirali mlade plavalce, se prav lepo zahvaljujemo.

Red in disciplina, ki so jo učenci že prinesli s sabo na bazen, sta bila odlična podlaga za ostalo naporno delo, ki je bilo vsak dan posebej nagrajeno s smehom, dobro voljo in nenazadnje z odličnimi dosežki učencev pri napredku v znanju plavanja. Doma so vam otroci že poročali o rezultatih, a vseeno naj vam zaupamo. Letos smo prejeli kar 9 zlatih odličij, 17 srebrnih in 20 bronastih. To je res velik uspeh, ki ga po ponedeljkovem testiranju ni upal napovedati nihče izmed nas. A trud se je izplačal. Nadvse zadovoljni so se otroci vrnili nazaj v varno zavetje svojih staršev, učitelji spremljevalci pa smo nocoj mirneje spali, saj smo čisto vse otroke pripeljali nazaj zdrave.

Za zaključek vam pripenjamo še nekaj fotografij, ki so nastale zadnji dan našega skupnega druženja. Pozorni bodite predvsem na tiste fotografije, ki kažejo, kako zadovoljni so bili otroci. Večkrat se je zaradi veselja oglasila tudi harmonika, celo za jutranjo budnico. Za vse to je poskrbel četrtošolec Nejc.

Lepo pozdravljeni in hvala tudi vam, spoštovani starši, ki ste nam zaupali svoje otroke v tedensko varstvo.

Učitelji Danijel, Lidija, Danila in Nataša

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)