Tretješolci so pri uri slovenščine obravnavali postopek priprave čaja. Ob tem se jim je porodila ideja, za bi zadnji šolski dan pripravili čajanko. Oblikovali so vabilo in naznanili, da nas bodo presenetili z različnimi okusi čajev. Predlagali so, da učenci po oddelkih pripravijo izvirno točko, s katero se bodo predstavili. Na šoli je završalo in kljub vsem pripravam na novoletno prireditev, ni zmanjkalo časa za snovanje novih idej.

Končno je prišel zadnji šolski dan in s tem novoletna čajanka. Zbrani v večnamenskem prostoru smo začeli s tombolo, medtem pa je v jedilnici nastajala praznična podoba miz. Na slavnostnih pogrinjkih so se bohotili pladnji s piškoti, ki smo jih spekli prejšnji dan. Seveda smo na druženje povabili otroke iz vrtca. Tretješolci so postregli z različnimi vrstami čaja. Med čajanko je potekal praznični program, ki so ga oblikovali solisti in vnaprej oblikovane skupine.

Medse smo povabili tudi glasbenika Alena Šuligoja, ki nam je z zimzelenimi melodijami še polepšal dopoldan.  S pesmijo, zabavnimi igrami in svetlikajočim «ognjemetom« smo se poslovili od starega leta.

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)