Bliža se novo leto, zato smo na šoli 8. decembra izpeljali tehniški dan za učence od 1. do 9. razreda,  ki je bil namenjen  izdelovanju najrazličnejših stvari, ki polepšajo praznični december.

Potekale so različne delavnice, kjer so učenci z učitelji-mentorji izdelovali novoletne voščilnice, zvezde iz šibja, okvirje za slike, darilne vrečke, sovice iz nogavic in okraske za novoletno jelko ter okrasitev večnamenskega prostora. Pri tem so namenili posebno pozornost uporabi naravnih materialov (les, šibje) in odpadnega materiala (odrezki lepenk, stare nogavice).

Novoletne čestitke smo podarili Rdečemu križu, z njimi bodo članice  RK bodo v prednovoletnem času razveselile starejše občane.

Zvezde, okrašene z rdečimi trakovi, ki so jih izdelovali tudi naši prijatelji iz vrtca, CEUS-a in VDC-ja, pa bodo krasile mogočno novoletno jelko pred krajevno knjižnico v Divači

Zunanji sodelavci, ki nam popestrijo in kakovostno obogatijo pedagoški proces, pa bodo prejeli darilca, izdelana izpod pridnih rok naših učencev in učiteljev.

Vabljeni k ogledu fotografij, ki prikazujejo rokodelske spretnosti naših učencev in učiteljev.

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)