ŠOLSKA NOVOLETNA PRIREDITEV V SENOŽEČAH

V življenju so stvari in dogodki, na katere se vedno znova radi spomnimo. In ker v tem času iz radijskih sprejemnikov odzvanjajo božične melodije in so mesta ter vasi praznično odeta,  učiteljice nismo mogle pregnati spominov na pretekle novoletne prireditve.

 Pa smo se nekega večera zbrale na ZOOM-u in skovale načrt, kako bomo povezale vse učence in starše  senožeške šole. Seveda so prireditve tiste, ki vedno privabijo širše množice. In tako je bilo tudi sinoči v Senožečah in okoliških krajih. Družine so posedle pred računalnike in spremljale prireditev, ki so jo oblikovali učenci v času šolanja na daljavo. Prireditev so  povezovale učiteljice, svoja voščila pa so v živo vsem nam poklonile ravnateljica Damijana Gustinčič, njena pomočnica Nives Skuk, županja Alenka Štrucel Dovgan ter predsednik KS David Škapin.

Po uvodnih pozdravih in nagovorih smo prisluhnili otroškim voščilom, gledali prelepe voščilnice, prisluhnili malim glasbenikom in se naučili, kako pripraviti praznični pogrinjek.

Na nas ni pozabil niti Dedek Mraz. Ugotovili smo, da tudi on živi od lepih spominov. V nagovoru se je namreč spominjal preteklih novoletnih prireditev in nam prišepnil, da je govoril z  MALI BU-jem, ki je večkrat nastopal s senožeškimi učenci ter dedku omenil, da pogreša sodelovanje z njimi. Da pa ga ne bi pozabili, je podaril tri zgoščenke, ki so srečne lastnike našle s kolesom sreče.

Nazadnje smo si voščili, še zaplesali z učiteljico Anjo in si zaželeli, veliko zdravja in uspehov v prihajajočem  letu 2021.

Prireditev je bila drugačna kot smo je vajeni, a vseeno prisrčna. Prepričani smo, da bomo drugo leto s šolsko prireditvijo zopet navdušili tam, v naši dvorani, ki že mesece sameva.

V imenu vseh učencev in staršev vam kličemo SREČNO!

                                                                             Učiteljice

(Skupno 432 obiskov, današnjih obiskov 1)