Pozdravljena naša učeča se skupnost,

v mesecu učenja na daljavo smo postali že trdna skupnost: učencev, staršev in učiteljev. Izgleda, da se bomo še kar nekaj časa družili in učili na daljavo.

V tem tednu smo začeli izvajati dneve dejavnosti na daljavo, vaši metulji z naravoslovnega dne so nas vizualno obkrožili in razveselili, prav tako drugi izdelki tehniškega dne.

Pouk na daljavo smo vzpostavili tudi preko platform, ki omogočajo video konference. Učenci in učitelji ste se razveselili, ko ste se  med pogovori lahko tudi videli. Tudi nam,  članom našega učiteljskega zbora,  je bila prijetna izkušnja, ko smo konferenco izvedli preko Zoom-a.

Čedalje več je spletnih učilnic, ki nudijo raznolike možnosti učenja na daljavo. S tem bomo tudi nadaljevali.

Razdelili smo še nekaj računalnikov, ki jih učenci potrebujete za učenje.

Učenci ste pošiljali učiteljem fotografije  različnih izdelkov, projektne naloge, pisna besedila in video posnetke. Učitelji so na tak način tudi preverjali vaše znanje, ki ste ga pridobili v tem mesecu. Pokazali ste, da ste se že veliko naučili, še zlasti učenci, ki skrbno in sproti opravljate naloge.

Odprli smo tudi telefonsko povezavo  v šolsko svetovalno službo in priporočamo učencem ter staršem, da se je poslužujete, ko potrebujete pomoč pri učenju in reševanju morebitnih stisk.

Hvala za vaš doprinos k znanju, ki je skupen cilj  naše učeče se skupnosti.

 

Učencem, staršem in vsem v vaših družinah želimo vesele Velikonočne praznike.

 

Lepo vas pozdravljamo,

ravnateljica in vsi zaposleni v naši šoli

(Skupno 200 obiskov, današnjih obiskov 1)