Dragi učenci, spoštovani starši,

za nami je drugi teden spremenjenega načina izobraževanja, kjer ste učenci pokazali večjo mero samostojnosti in  organizacije dela. Starši ste, kljub dnevnim obveznostim, posvečali veliko časa in potrpljenja svojim otrokom, da so uspešno premagovali težave na poti pridobivanja znanja. Učitelji so na podlagi komunikacije z učenci in starši iskali ustrezna gradiva, načine posredovanja le-teh, da bi bilo učenje čim bolj učinkovito, pa tudi zanimivo.

Veseli smo, da smo lahko posameznim učencem posodili šolske računalnike in tablice ter tako olajšali domače delo. Nekaj tablic imamo še na  šoli, zato jih lahko še razdelimo učencem, ki jih potrebujete.

Nekateri učenci se žal počasneje privajajo na tak način dela, čas pa teče in vedno težje bo nadoknaditi zamujeno. Zato prosimo učence in starše, da se v naslednjem tednu aktivneje vključijo v izobraževanje na domu, kontaktirajo učitelje posameznih predmetov, ki jim bodo nudili še dodatno pomoč.

Ker želimo tudi v prihodnje naše pedagoško delo čim bolje prilagoditi novim razmeram, smo na starše naslovili anketo, ki nam bo dala pomembne informacije za nadaljevanje izobraževanja na daljavo. Vljudno prosimo starše, da ankete izpolnite, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.

Želimo vam sproščujoč vikend, prepustite se branju zanimive knjige, sprehodite se v naravi in predvsem skrbite zase in ohranite zdravje.

 

Lepo vas pozdravljamo,

vaši učitelji.

(Skupno 195 obiskov, današnjih obiskov 1)