Še en prijetno naporen dan je za nami. Naporen v smislu plavanja. Intenzivne priprave so se obrestovale, saj se že kar nekaj otrok veseli izvrstnih dosežkov. Vas zanima kakšnih? Žal vam jih ne izdamo. Do petka jih namreč lahko še izboljšamo. Čaka nas še kar nekaj ur plavanja. In po našem trudu sodeč, se nam obeta veliko žlahtnosti, vsaj tako meni eden od vaditeljev , uspešen plavalec, g. Markič.

Čas med dopoldanskim in popoldanskim plavanjem pa smo preživeli ob morju. Spoznavali smo morje in življenje v njem. Delo po skupinah nas je razveseljevalo in obogatilo z znanjem. Da pa ne pozabimo tudi na ostale predmete, smo malo računali in se igrali razne didaktične igre v angleščini. Prav nič nam ni bilo težko, saj so učiteljice poskrbele za naloge, ki so nas zelo pritegnile. Učitelj Danijel pa nas je razveselil s športnim večerom. Prav za nas je rezerviral košarkaško, nogometno in odbojkarsko igrišče, kjer smo se pošteno razživeli.

Pevci, ki bomo jutri nastopili na Reviji v Sežani, pa smo se razveselili obiska mentorice Ade in jo presenetili s svojim pevskim nastopom.

Utrujeni se že pripravljamo na počitek. Kdo ve, kaj zanimivega se nam bo sanjalo? Veliko lepih stvari se nam namreč dogaja, zato težko izberemo eno, ki bi jo izpostavili.

Prav lep večerni pozdrav vsem skupaj želimo.

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)