Pravkar se zaključuje tudi naša šola v naravi na Debelem Rtiču. Štirideset četrtošolcev je danes zadnjič pod mentorstvom odličnih vaditeljev plavanja Boruta, Nine, Nejca in Saše izpopolnjevalo tehniko plavanja, saj jih je pozno popoldan čakal preizkus plavanja. Vsak izmed učencev je namreč pred množico gledalcev pokazal, koliko in kaj se je v 20 urnem tečaju plavanja naučil. Vsi učitelji smo z rezultati zelo zadovoljni, saj imamo že danes v žepu lepo zbirko odličij. A jutri je še en dan, mogoče se tej zbirki priključi še kako odličje. Želimo si čim več osvojenih delfinov in verjamemo, da to zmoremo. Jutri od 9. ure dalje držite pesti za vseh 27 divaških, 6 vremskih in 7 senožeških plavalcev. Učitelji pa smo zanje navijali tudi že nocoj, saj so se nekateri izmed njih dokazovali v šovu Rtič ima talent. Neverjetno, kaj vse znajo in zmorejo ti čudoviti otroci. Vsem skupaj vseh pet mentorjev letošnje šole v naravi iskreno čestitamo za vse dosežke v tem tednu, predvsem pa za pridnost in ubogljivost. Skupaj smo se imeli res zelo lepo.

Za izredno gostoljubnost, prijaznost, naklonjenost in strokovno pomoč pa se zahvaljujemo tudi celotnemu kolektivu mladinskega letovišča.

Vse, ki ste nas preko novičk v tem tednu spremljali, pa pošiljamo morski pozdrav do jutri, ko se ponovno snidemo po 16.30 uri, saj si bomo pred prihodom ogledali še svetovno znane freske v Hrastovljah. Do takrat pa vam ponujamo na ogled še nekaj zadnjih utrinkov nepozabnega druženja z današnjega  raziskovanja obmorskih organizmov, plavalnih uric, lova na zaklad, zelo napete igre Bingo in s športnega poligona.

Na svidenje do jutri, ko vam podarimo še objeme.

Učitelji Jožica Ivančič, Tanja Mljač, Borut Sila, Nina Ferfila in Nataša Adam

(Skupno 337 obiskov, današnjih obiskov 1)