Ups… tako se je zaključilo naše včerajšnje javljanje, kajne? Verjamemo, da so se vam orosile oči, ko ste prebrali razglednice, ki smo vam jih poslali. Toda kmalu se vidimo. Je že sreda, zato hitimo z vsemi obveznostmi, ki smo se jih namenili tu opraviti.

Zjutraj smo z Nastjo in Uršo opazovali morske živali. Opazovali smo školjke in jih s pomočjo tablic skušali poimenovati.

Naužili smo se tudi tekmovalnih užitkov, saj smo se z veseljem odzvali povabilu na lov na zaklad. Kako uspešni smo bili pri reševanju posameznih nalog na petih postojankah, pa žal izvemo šele jutri na večernem žuru z naslovom Rtič ima talent, saj eno skupino opravljanje te naloge še čaka, ker so se v tem času z učiteljem Borutom raje razgibali na vadbenih postajah, ki so nameščene po letovišču.

Med večernih sprehodom smo opazovali še tipično rastlinje, ki mladinskemu letovišču daje edinstveno podobo.

Da pa ne boste mislili, da smo na plavanje čisto pozabili, vam prilagamo še nekaj utrinkov z intenzivnega plavalnega tečaja..

Dan se že počasi preveša v noč in čaka nas zaslužen počitek. Očke se nekaterim po aktivnem športnem večeru že močno zapirajo. Zato lahko noč tudi vam. Se slišimo jutri. Čaka nas obilica dela, pa tudi zabave.

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov 1)