Na zadnji šolski dan, 24. 6.2016,  je gospa županja Alenka Štrucl Dovgan povabila na obisk in sprejem na občino učence 3. triletja, ki so šolsko leto 2015/2016 zaključili zelo uspešno – po starem bi rekli »odličnjake«. To so bili  štirje učenci iz sedmega razreda: Vita Gombač,  Nejc Sila, Tjaša Tominc, Manca Urh, štirje osmošolci:  Irma Alibabić, Jan Dekleva, David Macarol, Luka Može Pavlin ter sedem devetošolcev: Daniel Hozjan, Tjaša Kobal, Anja Metlikovec, Mia Ražem, Zala Reberc, Neža Škamperle in Eva Švigelj.

Na sprejemu smo se pogovarjali o naši prihodnosti, o tem kaj koga zanima, kje bomo šolanje nadaljeval, kam bomo odšli za poletne počitnice in podobno. Kar se nam je zdelo zanimivo je to, da bodo vsi letošnji devetošolci, ki so šolsko leto zaključili z odličjem , svoje znanje nadgrajevali v gimnazijah. Zanimiv pogovor sta poleg županje sooblikovali ravnateljica Damijana Gustinčič in pomočnica ravnateljice Nives Skuk.

Po približno eni uri pogovora nas je županja obdarila z darili. To je bil set loparjev za badminton in priročna torba. Seveda pa so nam med obiskom tudi postregli s dobrotami in pijačo.

 

                                                                                                                  Irma Alibabić, 8. a

(Skupno 304 obiskov, današnjih obiskov 1)