Pravkar se zaključuje tudi naša šola v naravi na Debelem rtiču. Enainštirideset četrtošolcev je danes zadnjič pod mentorstvom odličnih vaditeljev plavanja izpopolnjevalo tehniko plavanja, saj jih jutri čaka pomembno tekmovanje. Vsak izmed njih bo namreč pred množico gledalcev pokazal, koliko in kaj se je v 20 urnem tečaju plavanja naučil, za tem pa bo sledila svečana podelitev doseženih plavalnih priznanj. Želimo si čim več osvojenih delfinov in verjamemo, da to zmoremo. Jutri od 10. ure dalje držite pesti za vseh 31 divaških in  10 senožeških plavalcev. Učitelji Danijel, Vesna, Danila in Nataša pa smo zanje navijali tudi nocoj, saj so se nekateri izmed njih dokazovali v šovu Rtič ima talent. Neverjetno, kaj vse znajo in zmorejo ti čudoviti otroci. Vsem skupaj vsi štirje učitelji iskreno čestitamo za vse dosežke v tem tednu.

Za izredno gostoljubnost, prijaznost, naklonjenost in strokovno pomoč pa se zahvaljujemo tudi celotnemu kolektivu mladinskega letovišča. Edini smo si, da se mednje zagotovo spet vrnemo. Seveda tudi z željo, da se nam ponovno pridružijo izvrstni plavalni učitelji plavalne šole Markič.

Vse, ki ste nas preko novičk v tem tednu spremljali, pa pošiljamo morski pozdrav do jutri, ko se ponovno snidemo po 16.30 uri, saj si bomo pred prihodom ogledali še svetovno znane freske v Hrastovljah. Do takrat pa vam ponujamo na ogled še nekaj zadnjih utrinkov nepozabnega druženja z današnjega  raziskovanja obmorskih organizmov, plavalnih uric in večernega zaključnega večera.

Na svidenje do jutri, ko vam podarimo še objeme.

Danijel, Vesna, Danila in Nataša

IMG_5375 IMG_5377 IMG_5378 IMG_5379 IMG_5380 IMG_5382 IMG_5399 IMG_5557 IMG_5561 IMG_5570

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)