»…. Glej no glej, zunaj se že sliši glas božičnih pesmi, v domovih se prižigajo praznične luči. V naših srcih se   naseljujeta mir in toplina. Kako lepo bi bilo, ko bi čarobnost božiča in novega leta še dolgo sijala….«

To je le utrinek božično novoletnih voščil, ki jih bodo učenci podružnične šole posredovali vsem obiskovalcem novoletne prireditve, na katero se pripravljamo in na katero vas vljudno vabimo s spodnjim vabilom.

 Da pa je praznični čas čutiti že na pragu naše šole, se lahko prepričate ob pogledu na lične izdelke, ki so nastali na tehniškem dnevu. Izpod pridnih in ustvarjalnih prstov učencev naše šole so namreč nastali krasni izdelki iz različnih vrst papirjev, ki bodo še dolgo krasili prostore naše šole.

 Učilnice in šolski hodnik tako krasijo papirnate hiške, smrečice iz perlic in servietov, razigrani snežaki, novoletne voščilnice in snežinke, ki sicer veljajo za prinašalke miru in prijateljstva.

 Vam, dragi prijatelji, pa ponujamo nekaj utrinkov z našega pestrega in ustvarjalnega dne. Ko bi jih le bilo v šoli več tehniski 2 tehniski 3 tehniski 4

 

noovletna

 Nataša Adam

 

 

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)