Od ponedeljka, 12. 4. 2021 se v osnovne šole vračajo vsi učenci. Pouk in druge dejavnosti bodo potekale kot pred zadnjim zaprtjem šole. Prevozi učencev vozačev bodo potekali po ustaljenem-septembrskem voznem redu (1. in 2. razvoz).

Še vedno je potrebno upoštevati vsa navodila NIJZ za preprečevanje širjenja Covid-19. V šolo prihajamo le zdravi zaposleni in učenci, v primeru visoko rizičnih stikov ostajamo v karanteni.

V šoli bomo skrbeli za prezračevanje prostorov in izvajali vsa higienska priporočila. Učenci od 6. do 9. razreda v šoli obvezno nosijo maske, ravno tako zaposleni. Ostali učenci pa le izven učilnic, ko  se med seboj srečujejo iz različnih »mehurčkov«. Prosimo starše, da se z učenci pogovorite o doslednosti upoštevanja preventivnih ukrepov. 

Dragi učenci, spoštovani starši.

Srčno si želimo, da bi do konca šolskega leta pouk potekal v šoli. Ker je to šolsko leto zaznamovano s prekinitvami dela v šoli, se zavedamo, da pogoji za učenje niso bili taki, kot jih sicer poznamo. Kljub temu, pa boste učenci z odgovornim delom, ob pomoči učiteljev in podpori vaših staršev, lahko uspešno zaključili šolsko leto. Pred nami je še 9 tednov pouka, zato se potrudite po svojih najboljših močeh. Verjemite, da boste junija zadovoljni, da vam je uspelo.

Lepo vas pozdravljamo in želimo, da ostanemo zdravi.

Ravnateljica Damijana Gustinčič s sodelavci

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov 1)